Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. XBox 360-ra?

|

Az ukrán GSC Gameworld elég komoly ismertségre tett szert az iparban, köszönhetően a Cossacks és a STALKER sikerének.

Hirdetés

A csernobili katasztrófa színhelyén játszódó, a Strugackij fivérek történetei által ihletett, hosszú éveket csúszó alkotás után sietve jelentették be az előzményként aposztrofált Clear Sky-t, s azt, hogy a jövőben más stílusú játékok is elképzelhetőek a S.T.A.L.K.E.R. világában.
A csapat nemrég eleget tett azoknak a követelményeknek, melyek során megkapták az X360-ra dolgozó fejlesztőknek szóló minősítést a Microsoft részéről, így egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy akár a Clear Sky, akár elődje a redmondi cég konzolján is tiszteletét tegye.
Amellett, hogy beszerezték a fejlesztéshez szükséges eszközöket, a jövőben számíthatnak a Microsoft támogatására is.
Ezzel egyidőben Sergiy Grygorovych, a GSC egyik fejese sietett leszögezni, hogy számukra továbbra is a PC lesz az elsődleges platform.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)