Hirdetés

Xbox 360: Újabb ingyenes avatárdíszletek

|

Újabb adagnyi öltözékkel és kiegészítővel bombázhatjuk virtuális önmagunkat, méretes avatár frissítés érkezett.

Hirdetés

A Microsoft tartja magát korábbi kijelentéseihez, bizonyos időközönként megjelentetnek ingyenesen elérhető textilanyagokat és kiegészítőket a novemberben beélesített Xbox 360 avatárokhoz, melyek kezdeti szövetellátottságára sokan panaszkodtak. December elején bemutatták téli kollekciójukat, tartalmától nem bódultunk meg, ezen most változtatni kívánnak, pontosabban kifejezve már változtattak. Ha nem szeretnék virtuális énünket összekeverni mások karaktereivel, illetve milliónyi ugyanolyan bábúval összefutni, akkor érdemes meglesni, milyen darabokkal gazdagították ruhásszekrényünket a Microsoft jómunkásemberei. Az új öltözékeket (Formal Wear) aranyszínű csillaggal jelölték meg, bár kinézetre biztosan észrevesszük, melyek az újonnan bekerült ruhák és kiegészítők. A mennyiséggel jelen esetben nincsen probléma, azonban szeretnénk már látni igazán vagány hacukákat, lehet örülnénk némi Gears of War vagy Grand Theft Auto IV kiegészítőnek.

avatars_1.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)