Hirdetés

Xbox Game Pass - kiderült, mit hoz a január

|

Azt még nem tudjuk, mit kapnak a Gold előfizetők jövő hónapban, de azt már igen, milyen játékok csatlakoznak az Xbox Game Pass kínálatához.

Hirdetés

Minden Xbox felhasználónak ajánlott, de a kezdőknek egyenesen kötelező a Game Pass, ami több mint 100 játékhoz kínál korlátlan hozzáférést havidíjért cserébe.

Hirdetés

Vannak a kínálatban újak és régebbiek is, exkluzívok és indie-k, Xbox 360-asok, sőt, januárban bekerül az első olyan játék, ami még az eredeti Xboxra jelent meg. Elsejétől tíz játék csatlakozik: eleve Xbox One-ra készült játékok közül az NBA Playgrounds, a Devil May Cry 4 Definitive Edition, a Deadlight: Director's Cut, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, a WRC 5, és a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, Xbox 360-asokból (amik One-on is mennek a visszafelé kompatibilitás miatt) az Injustice: Gods Among Us, a Bayonetta, és a Tecmo Bowl Throwback, az eredeti xboxos játék pedig a Fuzion Frenzy.

Kedvet kaptatok valamelyikhez? Szerintetek mik lesznek a goldos ingyen játékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)