Hirdetés

Az Xbox Game Pass többek közt most verekedni tanít

|

Az egyik klasszikus játéktermi franchise tegnap megjelent legújabb részére tehetnek szert azok, akik adnak egy próbát az Xbox Game Pass szolgáltatásának.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass kínálata valóban remek választás lehet azoknak, akik egy csomó kimaradt régebbi címet szeretnének kipróbálni, de ez nem jelent azt, hogy ne büszkélkedne új megjelenésekkel Microsoft szolgáltatása. Most újabb három játékkal bővült a felhozatal, melyeket PC-n és Xbox One-on is elérhettek.

Hirdetés

A legnagyobb durranás kétségtelenül a tegnap megjelent Streets of Rage 4, mely a '90-es évek egyik ikonikus beat'em up sorozatát bővítette egy új epizóddal, melyben visszatérnek a régi karakterek, de jó pár újonccal is találkozhatunk, nem is beszélve egy rakat menő képességről. 

Emellett a platformerek kedvelői is találnak maguknak egy figyelemre méltó címet, azonban a Levelhead kapcsán nem csak az ügyességünkre, de a kreativitásunkra is szükség van, hiszen az ugrálás mellett a pályákat is nekünk kell megépíteni. 

A harmadik játék, a HyperDot látszólag egyszerűnek tűnik: egy kis pöttyel kell kikerüljük a felénk záporozó objektumokat. Ezt azonban megbolondítja, hogy különböző látási viszonyok között, jégen, időlassítással és még sok egyéb nehezített módon kell a reflexeinkre támaszkodjunk. 

Ti kipróbáljátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)