Hirdetés

Elstartolt az Xbox Game Pass Ultimate, már mi is előfizethetünk

|

Az Xbox Live Goldot és az Xbox Game Passt is magába foglaló előfizetés mától elérhető.

Hirdetés

Hónapok óta egyre gyengébb játékok járnak az Xbox Live Gold előfizetés mellé. Persze eddig sem az ajándék játékok miatt volt érdemes előfizetni, hanem azért, hogy játszhassunk online, de akinek mégis számított, hogy mit kap, az egy ideje csalódottan ingathatja a fejét. Ugyanakkor ott az Xbox Game Pass, amit havonta legalább 8 játékkal bővítenek, a kínálat most már több mint 200 címet tartalmaz, és továbbra is változatlanul 3000 forintba kerül.

Hirdetés

A legjobb, ha kombináljuk a Goldot és a Game Passt, ezt pedig mostantól a legolcsóbban az Xbox Game Pass Ultimate-tel tehetjük meg. Ez havi 4190 Ft-ba kerül (most, bevezető áron csak 300 forint), és jár hozzá a két előfizetés minden extrája: a havi ajándék játékok, a kedvezmények, a Game Pass teljes felhozatala. Sőt, igazából három előfizetést foglal egybe, mert nem csak az xboxos, a PC-s Game Passt is korlátlanul használhatjuk.

Akinek van valamilyen élő előfizetése, de most erre is előfizet, annak fennmaradó napjai összeadódnak, tehát ha 60 nap van még a Goldból és 30 a Game Passból, összesen 90 napig élvezheti mindkettőt (36 hónap a maximum).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)