Hirdetés

Meghalt az Xbox Live Marketplace, éljen az Xbox Games Store

|

Az Xbox Live Marketplace helyett mostantól az Xbox Games Store, magyar keresztségben Xbox Games áruház vár minket.

Hirdetés

Az Xbox One megjelenéséig már nincs is olyan sok hátra, ennek örömére vegyünk könnyes búcsút az Xbox Live Marketplace névtől, és köszöntsük nagy reményekkel telve az Xbox Games Store-t.

Mostantól ugyanis ez, vagy az "Xbox Games áruház" felirat üdvözöl majd minket a az Xbox főoldalán. A Microsoft egyik szóvivője így kommentálta a változtatást: "Valóban, ezentúl Xbox Games Store-nak hívják, és az Xbox Music Store-ral, valamint az Xbox Video Store-ral együtt működik majd. Ezeket a változtatásokat azért eszközöltük, hogy vásárlóink könnyebben találják meg a különböző tartalmakat az Xbox 360-on, illetve novembertől az Xbox One-on."

Az Xbox Live tavaly ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, az Xbox Live Marketplace pedig majd' 8 évig futott, egészen pontosan 2005. novemberétől, PC-n pedig három évvel később indult hódítónak egyáltalán nem nevezhető körútjára. A Microsoft Pontok hét elején kerültek átváltásra, kíváncsian várjuk, mi lesz a helyzet a rendszerrel az Xbox One megjelenésekor.

Platformok: Xbox Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)