Hirdetés

Xbox Live - Transformers, Fable leárazások a héten

|

A héten jól járnak például a Transformers-univerzum rajongói, de a Fable-sorozat egyik darabja is olcsóbban a tiétek lehet.

Hirdetés

Az elég erős májusi Games with Gold felhozatal mellett a Microsoft egyre ütősebb heti leárazásokkal is szeretné megtartani előfizetőit. Az eheti ajánlatok között is van néhány kötelező darab.

Xbox One-ra csupán egyetlen cím, a Killer Instinct Combo Breaker Pack (ez az első nyolc karaktert teszi elérhetővé a játékhoz) került leárazásra, ezt a szokásos 20 dolláros árnál 25%-kal olcsóbban tudjátok beszerezni. Az Xbox 360-asoknak valamivel több játék jár elképesztűen olcsón, a pénztárcájuk sírni fog egy kicsit.

Xbox 360-on az alábbi ajánlatok élnek a héten:

Fable Anniversary - 5992,5 Ft (-25%)

Pool Nation - 498 Ft (-80%)

Scourge: Outbreak - 622,5 Ft (-75%)

FEZ - 996 Ft (-60%)

Sacred Citadel - 479 Ft (-75%)

Sacred Citadel - Jungle Hunt - 125 Ft (-75%)

Transformers: War for Cybertron - 1247,5 Ft (-75%)

Transformers: Fall of Cybertron - 3247,5 Ft (-75%)

Beszereztetek ezek közül valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)