Hirdetés

Xbox Live toplista: Halo és COD dominancia

|

Major Nelson közzétette a december első hetében legpopulárisabb Live alkotásokat, a Halo 3 még mindig vezet.

Hirdetés

December első hetére Marcus Fenix már bőven megunta a folyamatosan özönlő ellenséges rajokat és szögre akasztotta fegyverét, fáradtsága miatt még lejjebb süllyedt, visszacsúszott egészen a negyedik helyre és átadta helyét régi, nagy klasszikusoknak. November legkeresettebb alkotása képtelen volt megismételni elődje Live teljesítményét. A legjátszottabb Xbox Live alkotásokat felvonultató listát a Halo harmadik epizódja vezeti, visszatérésére november végén került sor, a Gears of War 2 megjelenése után nem sokkal. A Gears első része debütálása után hónapokig kirobbanthatatlan volt az első pozícióból, azonban utódját gyorsan megfosztották trónjától. Feltehetőleg ebben nagy szerepet játszott a meccsszervező szolgáltatás frissítés előtti és utáni betegeskedése is. A december elején kezdődő és nyolcadikán végződő héten második és harmadik helyezésnek örülhettek a Call of Duty egymás torkát szorongató fejlesztői. Major Nelson-nak pedig köszönjük a statisztikát.

halo3.jpg
 

1. Halo 3
2. CoD: World at War
3. Call of Duty 4
4. Gears of War 2
5. GTA IV
6. Left 4 Dead
7. Madden NFL 09
8. Fallout 3
9. FIFA 09
10. Fable II

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)