Hirdetés

Xbox - Molyneux szerint a verseny most sokkal keményebb lesz

|

Peter Molyneux kijelentette: az Xbox 360 lenyomta a jelenlegi konzolpiacot, ám az újabb generációharc keményebb menet lesz a Microsoft számára.

Hirdetés

Peter Molyneux, a 22 Cans fejese szerint a Microsoft megnyerte a jelenlegi konzolháborút az Xbox 360-nal, ám azt is hozzátette: az óriáscégnek óvatosan kell eljárnia a next-gen termékével (az összes Xbox 720 pletykát össze is gyűjtöttük) a növekedő PC-, mobil-, tablet- és egyéb platformok egyre nagyobb térhódítása miatt.

A BBC-nek adott interjújában a Microsoft Game Studios volt kreatív rendezője kijelentette: "2013 lesz a konzolvilág felfrissülésének éve. Bár ez egy izgalmas esemény, annyira azért nem olyan, mint amikor az Xbox 360 berobbant a játékvilágba hét évvel ezelőtt".

Akkoriban az Xbox 360 egy óriási előrelépés volt, könnyen érzékelhető teljesítménynövekedéssel és multiplayer támogatással. Mindenkit lenyűgözött az akkori bejelentés, most pedig ismét itt az idő az újabb izgalmakra, ám a világ közben megváltozott.

A tablet és mobil hardverek piaca jelenleg olyan ütemben frissül, hogy már-már heti rendszerességgel érkeznek az újabb és újabb termékek. Ráadásnak még ott van a Valve PC-alapú SteamBox konzolja is, mint esélyes vetélytárs. "Ezek után kérdéses, hogyan fogja a Microsoft érvényesíteni új konzolját a piacon. Mert a versengés már nem a Sony és a Nintendo között dúl, sokkal inkább az Apple, Google és a Samsung között" - tette hozzá Molyneux.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)