Hirdetés

Xbox One - itt a márciusi frissítés

|

Mától elérhető az Xbox One új firmware frissítése, megjött a Twitch streaming és a Dolby Digital támogatás.

Hirdetés

Nemrég léptünk bele a márciusba, már itt is van a Microsoft új frissítése a - most már - jelenlegi generációs konzolra. Az új firmware frissítésnek új szociális elemeket, Dolby Digital támogatást és Twitch streaminget is köszönhetünk majd.

Érdemes azonban itt megjegyezni, hogy amíg a Twitch a patch listáján támogatott alkalmazásként van feltüntetve, addig ez a frissítés nem engedélyez még élő adást, maga a program később lesz frissítve a szolgáltatás eléréséhez.

Ennek ellenére azért jó pár hasznos javítást kapunk a csomagban, itt is van pár, szemezgessetek:

- A barátlista végre láthatóbb helyre került. Most már akár az “Xbox, go to Friends” utasítással is azonnal láthatjuk majd az éppen online haverokat és könnyedén küldhetünk nekik üzenetet vagy hívhatjuk őket csapatba játszani.

- Alapértelmezett party chat. Csapatba lépéskor az audio automatikusan party chatre vált.

- Már többjátékos címekben is meghívhatjuk majd a barátainkat játszani.

- Új játékoslista. Most már azokat az Xbox Live felhasználókat is láthatod majd külön listán, akikkel nemrég együtt játszottál.

- Március 11-től a Twitch live streaming is elérhető lesz. Az “Xbox broadcast” utasítással azonnal megoszthatod majd a játékodat a közösséggel. 

- Dolby Digital támogatás. Végre élvezhetjük majd az 5.1 nyújtotta előnyöket, ugyanis a konzol most már támogatja az erre képes eszközöket.

- Itt az 50 Hz támogatás. A live TV mindenkinek normális minőségben lesz elérhető, így már senki nem panaszkodhat majd a képfrissítési minőségre.

A teljes listát ide kattintva tekinthetitek meg. 

A fent említett lista mellé az Xbox Wire szerint márciusban még ezekkel az opciókkal is gazdagabbak leszünk:

- Hangvezérléssel állítható hangerő. Immár szóban is utasíthatod is a konzolodat a hangerő növelésére, avagy csökkentésére.

- Új szociális funkciók a SmartGlass-hoz. Értesítést is kapsz majd az üzenetekről, sőt pár kattintással programokat is könnyedén törölhetsz majd le.

- Új kiegészítők támogatása. Az Xbox One most már a nemrég bejelentett Stereo Hedsetet és az Adaptert is támogatni fogja, sőt a Media Remote OneGuide gombja és más headsetek használata is lehetséges lesz.

- Továbbfejlesztett böngésző. Az új gesztusoknak köszönhetően lehetőségünk lesz a zoom használatára a Bing és Google maps alkalmazásokban is. Az automatikus kitöltés opcióval pedig gyorsabb, és kényelmesebb lesz a netes információk keresése.

- Általános fejlesztések. Végül itt vannak az általános frissítések, mint a Game Clipek megnézésének lehetősége Snap módban, vagy az új passkey funkció, amivel megvédhetjük felhasználói adatainkat.

Már csak egy hivatalos magyar megjelenés kéne, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)