Hirdetés

Xbox One - így nem kell többé kódokat begépelni

|

Kérjük pötyögje be a kártyán látható kódot, hogy aktiválja termékét. Ja, nem. Csak mutassa meg a Kinectnek, és adjon neki 2 másodpercet. Videón látható a művelet.

Hirdetés

Larry Hyrb, vagyis Major Nelson szereti a dolgokat egyszerűen és közérthető formában kommunikálni. Egyrészt mindegyik XBLA leárazást és megjelenést az ő blogján keressük mi is (mert nem cukrozza a dolgokat), másrészt most is meggyőzött minket arról, hogy milyen egyszerűen is be lehet mutatni egy hasznos funkciót.

Vagyis lehet órákat pofázni arról, hogy az új Kinect felhasználási lehetőségei milyen új utakat nyitnak meg az élet más területein, vagy moralizálni a kamera képességeinek veszélyein, de ki lehet emelni azt is, hogy például mennyire király dolog nem bepötyögni egy kódot, csak ezt csinálni:

Nyilván semmi különös, de a videót látva végre valami hasznos funkciót érzek a dologban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)