Hirdetés

Xbox One - pletykák a magyar megjelenésről és rengeteg másról

|

Érkezik a Nagy Fehér Doboz? Megvan a magyar megjelenés dátuma? Lemezolvasó nélkül jön a következő Xbox One? Miket nem hallunk...

Hirdetés

Azt természetesen mindannyian tudjuk, hogy ami az internetre felkerül, az biztosan igaz. Mert ugye nem írhat csak úgy mindenki a neten. Ja, várj...

A NeoGaf és a The Verge megbízható forrásokra hivatkozva egy egész csokorra való Microsoftos pletykát hozott le, amiből egy-kettő ki hazánkat is érinti. Az értesülések szerint az eleinte csak belsősök számára elérthető fehér Xbox One kereskedelmi forgalomban is megvásárolható lesz, ráadásul 1TB-os merevlemezzel, illetve érkezik még egy lemezmeghajtó nélküli kiadás is. 

Mindkét forrás egyetértett a lemezmeghajtó nélküli Xbox One-ban, de a NeoGafosok meg vannak győződve róla, hogy lesz hozzá egy Bluetooth adapter is. Az új Xbox One mellé a Microsoft tervez még egy mackósabb frissítést is, ami különböző, a dashboardot érintő problémákat old majd meg, beleértve a party-chat és a különböző közösségi funkciókat is. Ezt márciusra dátumozták.

A NeoGaf még azt is tudni véli, hogy egyes kimaradt országokba már áprilisban megérkezik az Xbox One, amik között mi nem vagyunk ott, viszont az októberi rostába már befért az Xbox One magyar megjelenése.

Egyelőre tessék mindent pletykaként kezelni, mert nem vagyunk meggyőződve az oldalak forrásainak hitelességéről. Amint hivatalos információk birtokába jutunk, azonnal szólunk.

Addig is viszont mondjátok el, hogy szeretnétek-e egy fehér Xbox One-t és várjátok-e a magyar megjelenést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)