Hirdetés

Xbox One - ilyen lesz a multiplayer (videó)

|

Kaptunk egy videót, amiben megtudhatjuk milyen is lesz az Xbox One multiplayer élmény. Elméletben.

Hirdetés

Az Xbox One megjelenése már látótávolságon belül van, így nem is csoda, hogy szinte naponta kapunk új információkat a Microsoft next-gen konzoljával kapcsolatban. A legutóbbi fejlesztői videóban a megújult multiplayer funkciók kapták a főszerepet.

A fejlesztők számos új és korábban már leleplezett funkciót mutattak be, amelyek közül érdemes megemlíteni a SmartMatch-nek keresztelt online játék-kereső funkciót és a vele szorosan összefüggő megújult reputation rendszert. A SmartMatch bevezetését azért forszírozták, hogy a játékosok a lehető legjobb online élményben részesülhessenek kiszűrve a trollokat, illetve hogy megkönnyítsék a játékosoknak a velük azonos szinten lévő ellenfelek megtalálását, amiben a megújult reputation rendszer lesz segítségül. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a SmartMatch elsősorban olyan ellenfeleket dob ki nekünk, akik velünk hasonló reputation pontokkal bírnak, ezzel elkerülve a Hollandia - Magyarország szintű mészárlásokat. Ebből az is következik, hogy nagyobb szerepet kapnak a reputation pontok, amiket a fejlesztők szerint úgy fejleszthetünk a leghatékonyabban, ha a szintünknek megfelelő kihívásokat választunk és teljesítünk.

Korábban már olvashattátok, hogy az Xbox One és a felhő alapú megoldások kéz a kézben járnak, amire a fejlesztők ebben a videóban is kitértek, ugyanis a multiplayernél igyekeznek kihasználni a felhő nyújtotta lehetőségeket, ami a fejlesztők szerint azért hasznos, mert a korábbi gyakorlattól eltérően nem egy játékos gépe lesz a kinevezett szerver, így sokkal gyorsabb lesz a kapcsolat, és a csalás lehetősége is teljesen kizárható. Íme a teljes videó:

 

Szerintetek jó irányba halad a Microsoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)