Hirdetés

Xbox One - milyen lenne, ha elférne a zsebedben?

|

Lehet, hogy egy valódi Xbox One sokkal erősebb és gyorsabb ennél a miniatűrnél, de hogy közel sem ilyen aranyos, az biztos.

Hirdetés

Korábban kifejtettük ugye, hogy az Xbox One borítása inkább a praktikusság érdekében akkora mekkora, de ez nem jelenti azt, hogy sokaknak nem kellett teljesen átrendeznie a lakását azért, hogy a csodamasinának helyett találjak a TV alatt.

Az ilyen esetekre készült fel Dave Nunez, aki teljesen a feje tetejére állította a problémát és annak megoldását: mi lenne, ha a szabad hely növekedése helyett az Xbox One lenne kisebb?

Eszerint cselekedett akkor is, amikor leült szépen a 3D-nyomtató elé és létrehozta a képeken is látható miniatürizált konzolt és a hozzá tartozó Kinect kamerát. Nem ez az első alkotása a témában a készítőnek, a blogján böngészve megtalálhatjuk a C64 és az Atari 2600 apró változatait is.

Akiket pedig vonzanak a műszaki részletek, azok elmerülhetnek a kolléga hordozható NES projektjének részleteiben is.

Nektek hogy tetszik?

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)