Hirdetés

Hamarosan már digitális Xbox One játékokat is ajándékozhatunk ismerőseinknek

|

A régóta várt funkció nemsokára megvalósulhat, és akkor már nem csak magunknak vásárolhatunk a konzol áruházában.

Hirdetés

Jelenleg PS4-en és Xbox One-on sincs lehetőségünk arra, hogy a Store-ban vásárolt játékokat elajándékozzuk barátainknak, valahogy úgy, ahogy a Steam esetében is működik a dolog, ám a Microsoft alelnöke most biztatóan nyilatkozott. Úgy tűnik, már nem kell sokat várnunk a funkció bevezetésére.

Hirdetés

Mike Ybarra, a Microsoft alelnöke a Twitteren válaszolt egy rajongónak, aki arra volt kíváncsi, hogy milyen messze van még az ajándékozás megjelenése. Ybarra pedig röviden, de lényegre törően annyit mondott, hogy nem kell már olyan sokat várni.

Könnyen elképzelhető, hogy a Microsoft a jövő hónapban esedékes gamescomra tartogatja a nagy bejelentést. Ti örülnétek egy ilyen lehetőségnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)