Hirdetés

Nem tudjuk, melyik, frissen Xbox One-ra költözött játéknak örüljünk a legjobban

|

Három játékkal bővült a visszafelé kompatibilitási lista, és bár egyik sem lett örök klasszikus, mindegyik kapcsán vannak kedves emlékeink.

Hirdetés

Biztosan veletek is előfordult már, hogy eszetekbe jutott egy játék, amit régen nagyon élveztetek, aztán megnéztétek, milyen kritikákat kapott, vagy belepörgettetek egy gameplay videóba, és ráébredtetek, hogy nem volt minden annyira rendben, mint az emlékezetetekben.

Hirdetés

A 2008-as Sonic Unleashed 60-as, a 2010-es Aliens vs. Predator 68-as, a 2012-es Kingdoms of Amalur: Reckoning pedig 80-as (ez mondjuk kimondottan jó) pontszámmal áll a Metacritic-en. Most mindhárom Xbox 360-as kiadásának újra nekifuthatunk Xbox One-on, ugyanis a visszafelé kompatibilitásnak hála simán futnak a Microsoft legújabb konzolján. Valószínűleg ugyanúgy mennek, ahogy régen, egy pici teljesítménybeli javulás szokott lenni, ha nem piszkálnak bele a játékokba külön.

Ha megvannak lemezen, tegyétek be a gépbe és települni fog, ha digitálisan, töltsétek le, egyébként pedig megvásárolhatjátok őket az Xbox Store-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)