Hirdetés

Yaiba - A Dead Rising atyjának új zombis címe

|

A szeptember 20-án kezdődő Tokyo Game Show keretein belül mutatkozik be Keiji Inafune vadonatúj zombis produktuma, a Yaiba.

Hirdetés

A Dead Rising, a Mega Man és az Onimusha címek abszolút mestere, Keiji Inafune napvilágra hozta soron következő zombis témájú alkotásának teaser előzetesét, amely alapján kijelenthetjük, hogy a Yaiba valódi vérgőzös akció lesz darkos beütéssel, hektoliternyi vérrel és filmekbe illő kivégzésekkel.

A szeptember huszadikán kezdődő 2012-es Tokyo Game Show nyilván csomó meglepetést tartogat majd számunkra, melyek közül az egyik Keiji Inafune zombis tervezete, amely az aktuális divat alapján egyértelműen a zörgőcsontú, agyzabáló élőhalottak irtását részesíti előnyben. A Dead Rising koncepciója után a Yaiba még véresebb, még elborultabb lesz, a képregényszerű, sötét tónusú beütés pedig remek szórakozást vetít előre. Keiji nyilatkozatában megemlítette azt is, hogy nem szeretne semmit előre lelőni, de minden olyan részecske benne lesz a koncepcióban, amit imád: zombi, nindzsák, robotok és elképzelhetetlen mennyiségű akció.

A Yaiba bemutatkozására tehát még egy hetet kell várnunk, próbáljuk kihúzni addig az alábbi nyúlfarknyi ízelítővel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)