Hirdetés

Yakuza 2 - Végre megjelenik Európában is

|

A Japánban már két évvel ezelőtt megjelent Yakuza 2 végre hozzánk is megérkezik... jobb később, mint soha.

Hirdetés

Van PS2-tök és még nem játszottatok a Yakuzával? Akkor nyomás beszerezni! :) Igaz, hogy a Sega játéka nem tartozik a konzol legnagyobb címei közé, de ennek ellenére egy remekül eltalált, hangulatos beat 'em up lett, kiváló történettel. A játék elég sikeres volt ahhoz, hogy elkészüljön a második rész és egy "oldalhajtás" is, sőt már a harmadik epizódot is bejelentették, ám a Yakuza 2 Amerikában és Európában csak nem akart megjelenni. Na, ez végre változik, megkaptuk a megjelenési dátumot, és nincs is messze: az amerikai verzió szeptember 7-én jön, mi pedig három héttel későb, szeptember 28-án kapjuk meg.

 

yakuza2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)