Hirdetés

Yakuza: Dead Souls - A jól megérdemelt pihenés

|

Zombik halomra gyilkolásában megfáradt yakuzáink különböző rekreációs szolgáltatások közül választhatnak.

Hirdetés

Március 16., az Úr 2012. esztendejében, ez az a dátum, amit a PS3 exkluzív Yakuza sorozat rajongói vagy azért tartanak észben, mert imádják a gondolatát, hogy kedvenc hivatásos bűnözőikkel zombik ezreit lőhetik halomra, vagy pedig azért, mert a gyomruk is kifordul a gyalázattól. Bármelyik csoportba is tartozzatok - még ott a harmadik "kit érdekel" kategória is -, semmi sem változtat a tényen, hogy egy hónap múlva elözönlik kontinensünket a Yakuza: Dead Souls élőhalott hordái.



Megfékezésük nem lesz egyszerű feladat, ezért időnként mind a játékosnak, mind a négy irányítható antihősnek ki kell eresztenie néha a gőzt. Hogy mégis miként? Elárulhatom én magam, vagy megnézhetitek a beágyazott videót.



Még mindig itt vagytok? Üsse kavics, mesélek tovább: szóval lesz itt kérem lehetőség sportolásra (baseball, bowling, darts, asztalitenisz, horgászat), szerencsejátékra (rulett, blackjack, félkarú rabló) és szórakozásra (tánc, italozás csajok társaságában). Elképzelésem sincs, hogy mindezt mégis miként lehet kivitelezni egy zombiapokalipszis kellős közepén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)