Hirdetés

Itt van a részeges zombiapokalipszis

|

Egy kis csapat teljesen máshogy nyúl a jól ismert formulához. A fegyverek helyett új megoldásunk van az élőholtak ellen. Tibi atya játéka.

Hirdetés

Nincs annál rosszabb, mint józanul végignézni a civilizáció pusztulását, és ezt tudja ezt jól a Moonbite Games és a U&I Entertainment is, akik jelenleg is azon dolgoznak, hogy megoldják ezt a problémát.

Üdvözöljétek a Zombeer-t, azt az FPS-t, amiben a részegség az egyetlen út a túléléshez. A játékban K lesz a főhősünk, aki sajnos nem a Men in Black kedves ügynöke, így kénytelen a high-tech kütyük helyett más megoldást találni a túléléshez. A célja, hogy az iszonyatos másnaposság leküzdése mellett barátnőjét is megtalálja a káosz közepén.

Az elképesztően beteg program 10 euróért tölthető le a Steam-ről. Másnap esetén különösen ajánlott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)