Hirdetés

Zombi - így néz ki a ZombiU PS4-en (videó)

|

A héten megjelenik a Zombi, a Ubisoft eleinte Wii U-exkluzív játékának átdolgozott kiadása, minek örömére a Ubisoft Australia egy egyórás livestreamben mutatta meg a játékot.

Hirdetés

A Zombi lényegében semmit nem változott a 2012-ben megjelent Wii U-s változathoz képest. Nem lett szebb, de nem is a szépsége miatt különleges.

A Ubisoft annak idején nemhogy egy zombis játékot készített a Nintendo alapvetően családbarát játékokkal zsúfolt konzoljára, hanem egy olyan zombis játékot, amiben nem a mészárlás volt a cél. A Zombi ugyanis kőkemény túlélőhorror, ködös, sötét helyszíneken kell főleg közelharci fegyverekkel (már amennyire a krikettütő hivatalosan elismert közelharci fegyver) agyoncsapni azt, aki üvöltve szalad felénk. Hogy egy pillanatig se érezzük magunkat biztonságban, ha karakterünk hátizsákjában turkálunk (ezt Wii U-n a gamepad képernyőjét használva tehettük meg, itt viszont a fő képernyőn látjuk a táska tartalmát), a játék nem áll meg. Ha meghalunk, egy újabb túlélő szerepében játszhatunk tovább, és ha a másik karakterrel összegyűjtött dolgokat szeretnénk megtartani, meg kell keresnünk a hulláját. Ha nem is szép, legalább egyedi, nézzétek meg a videót, hátha megjön hozzá a hangulatotok.

A Zombi augusztus 18-tól, azaz holnaptól vásárolható meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)