Hirdetés

Zombicsöcsik a HotD: Overkill Extended Edition trailer-ében

|

Lassan azt lehet mondani, hogy több zombi van, mint amennyit elbírnak a játékok. Ráadásul ők bikiniben sem túl vonzóak.

Hirdetés

A House of the Dead: Overkill Extended Edition egyrészt nagyon hosszú címmel rendelkezik, másrészt október vége felé fog megjelenni. A rövid kis kedvcsináló videóban egy nudibárba látogathatunk el, ahol nevével ellentétben, nem fogunk kivillanó elsődleges nemi jellegekkel találkozni. Pedig rázza magát néhány fürdőruhás leányzó, de ők is úgy néznek ki, mint akikben van már vagy félmillió kilométer, és még a reggeli kávét sem volt idejük meginni. HotD: OEE (így azért rövidebb) csak PS3-on lesz elérhető, így aki napozni készülő zombicsajszikat szeretne hentelni, annak rendelkeznie kell egy ilyen konzollal, ellenkező esetben ott a Dead Island. Most pedig következzék a film:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)