Hirdetés

Zord idők jönnek: hamarosan indulnak a World of Warcraft Hardcore szerverek

|

Az igazi WoW rajongók készülhetnek a kihívásokra, és már nem is kell sokat várniuk az indulásra. Az életed mostantól tényleg mindig drága lesz.

Hirdetés

A WoW Hardcore eredetileg egy unatkozó játékosok által indított és menedzselt játékopció volt, ahol a karaktereket halál után törölnöd kellett. A hardcore kihívás akkora népszerűségre tett szert, hogy a Blizzard is felfigyelt rá, és az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy felépítsen egy "egy élet, egy halál" alapú vanilla World of Warcraft szerveropciót. A munka lassacskán a végére ér, és a hivatalos hardcore realmek néhány hét múlva tényleg megnyílhatnak.

Az új játékmód megjelenése egy többlépéses folyamat lesz: augusztus 23-án megérkezik az 1.14.4 a Classic Era részlegre, ami felkészíti ezeket a szervereket a hardcore-ról érkezett karakterek fogadására. A hardcore szabályzata szerint, ha meghal a karakterünk, akkor azt nem támaszthatjuk fel a hardcore szervereken, de átvihetjük azt egy Classic Era realmre, és ott folytathatjuk a kalandozást, ha túlságosan mély a gyász.

Hirdetés

Maguk a HC realmek augusztus 24-én fognak megnyílni világszerte. Ez a szerveropció saját szabályok szerint fog működni, így akit érdekel, hogy mire számíthat az olvassa át a különbségeket a Classic Era és a Hardcore szerverek között.

Akit nem vonz a végleges halál gondolata, annak egyelőre nincsenek jó híreink. Voltak ugyan jelek egyes frissítésekben arra, hogy a Blizzard tervezhet indítani friss vanilla szervereket, de egyelőre nincsenek konkrét információk egy Season of Mastery vagy hasonló stílusú mókáról. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)