Hirdetés

Zune HD - lehet, hogy mégis játékkonzol (is) lesz?

|

Annak idején, amikor megjelent, a Microsoft Zune termékvonalát iPod gyilkosnak próbálta beállítani. Mára tudjuk, hogy maximum a szándék volt, meg, az iPod erősebb, mint valaha.

Hirdetés

Nemsokára érkezik majd a Zune HD, amelytől a redmondi srácok igen sokat várnak.

A különböző promo-videókból már sokminden kiderült a készülékről, például a láttuk már az autós bölcsőt, a beépített rádiót, az Xbox integrációt, Zune videólejátszást és az AV bölcsőt (720p-s videót játszik le TV-n).Most azonban új dolog is kiderült a Portable Perfection nevű videóból - egy autóverseny-program villan be a képernyőre és a narrátor közli, hogy a készülék képes "play games". Mivel ez egy NVidia Tegra alapú nem gyönge hardver, így aztán nem csodálkoznék, ha valóban futtatna játékokat is. De ha ez így van, akkor új Microsoft kézikonzolt üdvözölhetünk majd a piacért folyó csatában...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)