Hirdetés

Zynga Live - A Farmville készítője, a Zynga kivonul a Facebookról?

|

Úgy látszik, a FaceBook egyik legnépszerűbb szolgáltatásának meg vannak számlálva a napjai...

Hirdetés

A Techcrunch jelentése szerint ugyanis a Zynga (Farmville, Mafia Wars, Fishville, Café World stb...) saját platformot akar létrehozni, amelyen "aranytojást tojó" játékai futhatnak - a FaceBook helyett.

Ennek az az oka, hogy sokallják azt a 30%-ot, amelyet a FaceBook levon, amikor a Zynga játékokban FaceBook kreditekkel vásárol a játékos.

A szakítás bármikor megtörténhet, akár "holnap, de lehet, hogy hat hónap múlva". A kérdés csupán az, meg tudja-e őrizni a sok tízmilliós casual játékos-mennyiséget a Zynga, ha saját platformra vált anélkül, hogy mögötte lenne a FaceBook sok százmilliós tagsága? Vagy esetleg a FaceBook kap egy versenytársat, amely a játékok kapcsán hirtelen sok tízmilliós tagsággal fog rendelkezni és kinövi önmagát? Egyáltalán a nagyon casual user képes lesz követni a FaceBookon megszokott játék "eltünését" egy másik oldalra - vagy más fejlesztők gyorsan indítanak egy Farmcity-t a Farmville helyett, Mafia Combatot a Mafia Wars helyett, Café Mundo-t a Café World helyett?

Ti mit gondoltok erről?

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)