Hirdetés

Zynga Poker - két év börtön csalásért

|

Egy brit fiatalember most örökre megtanulja, hogy a csalás nem kifizetődő.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy bizonyos Ashley Mitchell betört a Zynga adatbázisába, és ellopta két ott dolgozó személyiségét, majd többmillió font értékű játékpénzt utalt át magának.

Ezután ezt a pénzt saját hasznára árulta az erre szakosodott "fekete piacon". Mikor a zsetonok egyharmadát eladta, már 53612 angol fontnál járt bevételben, amely jóval kevesebb, mint amennyit azok a játékban érnek. A férfit úgy kapták rajta a csaláson, hogy a saját Facebook profilját használta egyik esetben a betöréshez, és az sem segített, hogy a szomszédok Wi-Fi kapcsolatán keresztül csatlakozott. Az ügyvédje szerencsejáték-függőségre hivatkozva védelmezte Ashley-t, ez azonban nem volt jó indok, két év börtönre ítélték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)