Hirdetés

A Balatro '95 mod egy másik, örök addikciót jelentő játékot idéz meg

|

Emberek ezrei próbálnak megszabadulni a roguelike kártyajáték okozta függőségtől, de Duncan Molloy új verziója ezen nem fog segíteni.

Hirdetés

Miután láttam, ahogy a fél szerkesztőségünket elrabolta a Balatro, határozottan állíthatom, szinte már kék plakátokra illő propaganaszöveggel hangsúlyozva: ez veszélyes! Embertömegek produktivitását pusztította már a roguelike kártyajáték, és a helyzet nem fog egyhamar helyreállni. Pláne akkor nem, ha engedjük a Duncan Molloy-féle embereknek, hogy még tovább rontsák a mások függőségét olyan hangulati elemekkel, amelyek nosztalgiával növelik a függőséget.

Duncan egyébként egy kiváló társasjáték tervező, így stílszerű, hogy ő szállította le a modot, amely lecseréli az eredeti Balatro kártyáit a Windows 95 pasziánszának lapjaira. A Balatro '95 lényege, hogy ismerős kártyadizájnnal tegye nosztalgikussá a pókermóka pörgetését.

Hirdetés

A telepítési folyamat meglehetősen egyszerű, amit maga Duncan ismertetett a tweetfolyamában. A posztjai között megtalálhatóak a telepítéshez szükséges elemek, beleértve a magas kontrasztú kártyavariánsokat is.

Mire ezt a cikket bepötyögtem, addigra Duncan modja a SteamCommunity felületére is felkerült. Onnan is letölthetitek a szükséges képfájlokat, és a feltüntetett neveken kell lementenetek őket. Ha az átnevezés megvan, akkor annyi a dolgotok, hogy 7zippel felnyitjátok a Balatro.exét, és bemásoljátok a képeket a resources\textures\2x\ mappába.

Ezek után már csak a nosztalgiával megfűszerezett addiktív zsugabubus-élmény marad osztályrészül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)