Hirdetés

A Counter-Strike, a Valorant és a Mario Kart helyszínei kerültek a Quake hatalmas pályacsomagjába

|

Ha valaki valami frissre, mégis retróra vágyik, annak van egy nagyon jó hírünk.

Hirdetés

A DOOM és a Quake közösségeit modderek és tartalomgyártók tartják egyben, akik az elmúlt években elképesztő kiegészítőket raktak össze mindkét klasszikushoz. A legutóbbi figyelemreméltó pályacsomagot Fairweathernek köszönhetjük: ő állította össze a Remix Jam map packet, benne 30 darab, egyjátékos lövöldözésre tervezett helyszínnel. Minden egyes pálya valamely másik játékból érkezett.

Vannak csataterek a Counter-Strike-ból (a de_dust2, nyilván), a Valorantból, a Mario Kartból, de még a Perfect Darkból is. A 30-as csomagban találhatók olyan helyszínek, amiket még a veterán lövészek sem tudtak felismerni, így rátok vár, hogy megfejtsétek, mi honnan származik.

Hirdetés

A teljes pakkot innen tölthetitek le, de érdemes lesz a régebbi Quake verziókat használni hozzá, mivel a Bethesda legutóbb kiadott remasterénél felléphetnek problémák.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan kerülhet egy Counter-Strike pálya a Quake-be, ezt a cikket érdemes elolvasni, amiben Robert Yang a de_aztec átültetéséről ír.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)