Hirdetés

A Sega klasszikus Alex Kidd játéka kap egy új tartalmakkal megtömött remake-et

|

A színes és mókás Alex Kidd új köntösben, új ellenfelekkel tér vissza.

Hirdetés

Az Alex Kidd in Miracle World DX részben egy remake, részben egy új játék a Merge Games és a Jankenteam gondozásában. A névből már sejthető, hogy ez a Sega első Alex Kidd platformerét veszi alapul, jelentősen megszépítve azt. A fejlesztők ígéretei szerint nem csak a játék külleme, de az irányítása is a mai kor igényeihez idomul majd.

Hirdetés

A Miracle World DX felújítja az összes alap Alex Kidd pályát, de a remake-elt tartalom mellett bőséggel kapunk újdonságokat is. Kapunk több extra pályát, új ellenfeleket és új játékmódokat, melyek még a veterán rajongóknak is komoly meglepetéseket okoznak majd.

Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, de valamikor 2021-ben számíthatunk a megjelenésére. Az Alex Kidd in Miracle World DX PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)