Hirdetés

Az Atari egy 44 éves játékot hoz vissza a piacra

|

A kiadó úgy döntött, hogy itt az ideje feltámasztani egy régi klasszikust.

Hirdetés

Az Atari egykor a játékipar királya volt, de mostanra már csak egy megfáradt emlékévé vált saját nagyságának. A cég "új" (2021-ben csatlakozott) elnöke, Wade Rosen azonban vissza akarja vezetni a stúdoót a piac nagyjai közé, ezt pedig kis lépésekben tervezi elérni.

Az egyik ilyen kis lépés pedig nem más, mint hogy berendelt egy új Lunar Lander játékot. Ez az egykori árkád móka semmi másról nem szólt, minthogy landoljunk egy hajót a Hold felszínén. Ennél persze mostanában többre vágyik a piac.

Hirdetés

Ezt nyilván Rosen is tudja, ezért hát egy olyan csapatra bízta a projektet, amelyik biztosan képes lesz egy kis életet lehelni az egészbe. A Dreams Uncorporatednek ugyan nincs hatalmas történelme, de a legutóbbi játékuk egy gyönyörű (ámbár nem hibátlan) JRPG volt Cris Tales címmel. Ők felelnek azért, hogy a Lunar Lander: Beyond című kalandot felépítsék, megtömjék modern játékelemekkel és egy izgalmas sztorit írjanak az egész köré.

Az már a traileren is látszik, hogy a srác erőssége a vizualitás. Az, hogy a játékélmény milyen lesz, majd 2024 elején, a megjelenés után fog kiderülni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)