Hirdetés

David Bishop, az első Dune játék tervezője a magyar játékfejlesztés hőskoráról sztorizgatott

|

Folytatódik a Vakondok interjúsorozat, ezúttal egy brit mester mesél a régi szép időkről.

Hirdetés

David Bishop nevéhez olyan legendás játékok fűződtek, mint az első Dune, az Aladdin, vagy a The Jungle Book, munkássága korai éveiben pedig nagyon szoros szálak fűzték a magyar játékfejlesztéshez is. Az alábbi interjúban erről is részletesen mesél.

Nemrég ugyanis elindult nálunk egy videósorozat, melyben a magyar játékfejlesztés hőskorához kapcsolódó beszélgetéseket nézhettek meg. Ezek eredetileg a Vakondok 4 - Végigjátszás című dokumentumfilmhez készültek, és nem véletlenül osztjuk meg most őket veletek.

Hirdetés

A napokban elindult ugyanis a következő rész, a Vakondok 5: Stamps Back közösségi finanszírozásos kampánya, mely során az alkotók a segítségeteket is kérik ahhoz, hogy a Stamps Back egy minden jósággal megpakolt, többlemezes díszkiadást is kaphasson.

A David Bishoppal készített komplett interjút csak itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)