Hirdetés

Indul a Diablo II rajongói remake-jének nyilvános tesztelése

|

Néhány nap múlva újra érdemes lesz megnyitni a StarCraft II-t, főleg a Diablo II rajongóknak.

Hirdetés

A Diablo II: The Curse of Tristram már jó ideje készülget StarCraft II modként. A fejlesztő, egodbout2 célja, hogy az egész Diablo II-t, annak minden helyszínével, kasztjával és finomságával együtt átpakolja a StarCraft II motorjára.

Hirdetés

A játék első darabkája május 11-én válik majd elérhetővé az Arcade részlegen keresztül. Ha ki akarjátok próbálni a publikus tesztre szánt verziót, akkor nem lesz más dolgotok, mint a Battle.net alkalmazáson keresztül letölteni a mára ingyenessé vált StarCraft II-t, és az Arcade-ban megkeresni a The Curse of Trsitram modot.

Hogy valójában kész is lesz-e valaha ez a projekt, az kérdéses, de az már önmagában izgalmas, hogy modern köntösben végigjátszhatjuk majd egy kis darabkáját a Diablo II-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)