Hirdetés

Elkészült egy klasszikus The Elder Scrolls játék remake-je

|

Itt az ideje kipróbálni egy legendás RPG-t modern megoldásokkal.

Hirdetés

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb rajongói projektje a The Elder Scrolls II: Daggerfall remake-je volt. A fejlesztők nagyon keményen dolgoztak azon, hogy az 1996-os klasszikust egy teljesen új motorra ültessék. A meló viszont most a végére ért, és ténylegesen befutott a Unity verzió 1.0-s kiadása.

Az új motor új lehetőségeket is hozott. Egyrészt teljesen nyílt forráskódot kapott, így mindenki boldogan kísérletezhet a játékkal, másrészt pedig teljes modtámogatással is bővül.

Hirdetés

A Unity verzió kipróbálásához annyi lesz a dolgotok, hogy felmarkoljátok Steamen a Daggerfall eredeti példányát (ez teljesen ingyenes), majd letöltitek a Unity verziót, aminek telepítője megoldja az alapjáték átalakítását. Onnantól modern környezetben, vállalható irányítási opciókkal, emelt felbontással, frissített vizuális effektekkel és egyéb extrákkal élvezhetitek a Daggerfallt.

Ha szeretnétek, akkor hozzácsaphatjátok a mókához a DREAM modot, ami tovább csiszolja a látványt, vagy a Unity Quest Packket, ami új küldetéseket ad a sztorihoz. Akárhogy is ugrotok neki a Daggerfallnak, a Nexusmods vonatkozó aloldalán érdemes lesz szétnéznetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)