Hirdetés

Emlékszel még a Bölcsek Kövére vagy a Túlélők Földjére? Tihor Miklós róluk is mesél

|

A Beholder alapítója a hőskor izgalmas történéseiről beszélt.

Hirdetés

A könyvkiadóként és játékfejlesztő cégként is működő Beholder neve sok fantasy-rajongó számára ismerősen csengett a '90-es években Tihor Miklós vezényletével sorra jelentették meg a könyveket, játékokat, elég csak a magyar Magic: The Gatheringként emelgetett Hatalom Kártyái Kártyajátékra gondolna. Videojátékos fronton pedig olyan címek köthetők hozzájuk, mint például az a Túlélők Földje, amiről Tihor Miklós az alábbi interjúban is mesél.

Mindez pedig természetesen okkal történik: rajtatok múlik ugyanis, hogy kap-e gyűjtői kiadást a dokusorozat következő része, a Vakondok 5: Stamps Back. Az alkotók ennek érdekében most a segítségeteket is kérik.

Hirdetés

A Tihor Miklóssal készített interjút itt nézhetitek meg:

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)