Hirdetés

Ez a Far Cry-stílusú FPS 18 év után került vissza a Steamre

|

A főszereplőt Arnold Vosloo szinkronizálja, róla is mintázták a karaktert.

Hirdetés

Emlékeztek a Boiling Point: Road to Hell című lövöldére? Ne érezzétek magatokat rosszul, ha nem, ugyanis a Far Cry-t idéző játék 2005-ben jelent meg a Deep Shadows fejlesztésében és az Atari kiadásában, hogy aztán gyorsan feledésbe is merüljön. Egészen mostanáig. 

A nyílt világú FPS-ben egy Saul Myers nevű férfi bőrébe bújhatunk, aki egy fiktív dél-amerikai országba, Realiába utazik, hogy megmentse elrabolt lányát. Sault A Múmia filmek sztárjáról, Arnold Vosloo színészről mintázták, ő szólaltatta is meg a karaktert, de nem csak emiatt volt izgalmas. 

Hirdetés

A projekt legérdekesebb mechanikája, hogy az egész világa egy hírnévrendszerre épült, így tetteink befolyásolták, hogyan állnak mások a hőshöz: például ha az egyik frakciónak elvégeztünk egy feladatot, a riválisok ellenségként kezdtek kezelni. Összesen hat frakció kapott benne helyet (a realiai kormány, a gerillák, a maffia, az őslakos törzsek, a banditacsoportok és a CIA). Aki nagyon ügyes volt, az mindenkivel jóban tudott lenni, a cél felé vezető úton pedig dőlt a pénz és a fegyverek is.

A Realia-völgy trópusi dzsungelekkel, farmokkal, falvakkal és birtokokkal, valamint különféle vadállatokkal várta Saul ámokfutását, aki helikoptereket, repülőket és hajókat vezethetett, valamint egy teljes, fejleszthető fegyverarzenálból válogathatott. Egyértelműen a Far Cry első részét idézi meg, és most 18 év után ismételten elérhetővé vált a Steamen, szóval bárki beszerezheti nosztalgiázni. És még az ára sem vészes, hiszen kedvezményesen kevesebb, mint 9 eurót kérnek érte. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)