Hirdetés

Jót tesz az RTX Remix a GTA: San Andreasnak, de a legjobb videokártyákat is megizzasztja

|

Az Nvidia megoldása a 20 évvel ezelőtt megjelent San Andreast is sokkal szebbé teszi, ám ennek súlyos ára van.

Hirdetés

Októberben már a huszadik évfordulóját ünnepeljük a Grand Theft Auto: San Andreas megjelenésének, de kora ellenére még mindig jó elővenni a 3D-trilógia utolsó, legnagyobb bejárható területet és legtöbb tennivalót kínáló részét. A Rockstar Games vállalhatatlan állapotban megjelent, azóta jobb, de még mindig nem kifogástalan remasterekkel próbálta meg néhány éve modernizálni az élményt, de sokkal jobban örülnénk valami olyasminek, ami most az Nvidia RTX Remixnek köszönhetően valósulhatott meg.

A Remix segítségével a kitartó modderek feldobhatják régebbi játékok külsejét, de sokat kell állítgatni, hogy a végeredmény élvezetes legyen - a Need for Speed Underground 2 RTX modjára is ráfér még a csinosítgatás.

Hirdetés

A GTA San Andreas RTX-es változatával jelenleg az a legnagyobb probléma, hogy egy GeForce RTX 4080-nal, 1440p-ben, DLSS aktiválása esetén is alig éri el a 60 fps-t, ha aktiválva van a path tracing. Az alábbi videóban azért megnézhetjük, mekkora a változás, akinek pedig megfelelő gépe van, letöltheti a modot a GitHubról, de érdemes elolvasni a telepítési útmutatót, nem annyira egyszerű a telepítése.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)