Hirdetés

Neo Geo klasszikusok költöznek PlayStation 4-re

|

Ha nagy rajongói vagytok olyan Neo Geo játékoknak, mint a Metal Slug és a The King of Fighters, akkor a PlayStation 4-re érkező idei klasszikusoknak örülni fogtok.

Hirdetés

Számos klasszikus cím jelent meg PlayStation 4-re is az elmúlt hónapok során, azonban a sornak még nincs vége, év végéig várnak még meglepetések a konzol tulajaira.  

A Hamster Corporation vezetője, Taeko Muto bejelentette, hogy a The Arcade Archive Neo Geo széria részeként október 27-én elérhetővé válik a The King of Fighters '94, valamint később az év folyamán befut rá a Metal Slug, a Samurai Shodown, az Alpha Mission II, a Fatal Fury és a World Heroes is. Ígéretet kaptunk rá, hogy 2017 elején újabb két címmel, a Neo Turf Mastersszel és a Nam-1975-tel bővül majd a felhozatal, valamint Muto szeretné elhozni PS4-re a Rygar és Contra klasszikusokat is. 

A PlayStation Blogon közzétett poszt persze felhívja rá a figyelmünket, hogy a megjelenések bármikor változhatnak, de az is kiderült belőle, hogy a Hamster Corporation együtt fog működni az SNK Playmore-ral annak érdekében, hogy még több Neo Geo játék költözhessen PlayStation 4-re. Ti melyik fenti címet fogjátok beszerezni a Sony konzoljára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)