Hirdetés

Valaki több mint 100 millió forintért vásárolta meg a Sony és a Nintendo közös konzolját

|

A világ egyik legritkább konzoljának titulált masina egy aukción lelt új gazdára.

Hirdetés

A '90-es évek elején a Sony és a Nintendo közösen megalkotott egy olyan masinát, ami különálló eszközként kazettás és lemezes játékokat is tudott kezelni, de kiegészítőként is használhattuk volna a SNES-hez. Végül semmi sem lett ebből az egészből, azonban elkészült 200-300 prototípus, és most egy ilyen eladásával valaki elég nagyot kaszált.

Hirdetés

Nemrég eladásra kínálták a szinte már legendásnak számító Nintendo Play Stationt, amihez ugyan egyetlen játék sem járt, de egy valódi gyűjtőnek aranyat érhet. Így is történt, mivel végül 360 ezer dollárért, azaz jóval több mint 107 millió forintért kelt el a kütyü az aukción.

Egyébként a konzol külsején ugyan már látszik, hogy nem egy mai darab, ennek ellenére működőképes állapotban van, és gond nélkül képes zenei CD-k, illetve SNES-es kazetták lejátszására. Valószínűleg ez is az oka annak, hogy ilyen drágán kelt el, hiszen nem kizárólag papírnehezéknek vagy egy vitrin ékes díszének lehet felhasználni. Habár az új tulajdonosa valószínűleg nem fog túl sokat játszani rajta.

Szerintetek megfelelő áron kelt el ezt a ritka masina?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)