Hirdetés

Star Wars: Dark Forces - ebből is rajongói remake készül

|

A Star Wars Episode I: Racer mellett most egy újabb klasszikus Star Wars játékot vettek kezelésbe a rajongók.

Hirdetés

Nagyon sok Star Wars rajongó gondolja úgy, hogy az Electronic Arts megközelítőleg sem hozza ki a legtöbbet a franchise licenszéből, így egyáltalán nem meglepő, hogy a lelkes gamerek elkezdték beteljesíteni a saját álmaikat. 

Hirdetés

Bármennyi kiváló példát tudunk felmutatni az elmúlt egy-két évből arra, hogy igenis lehet sikeres egy igényes single player játék, az Electronic Arts rendíthetetlenül tartja magát ahhoz az állásponthoz, hogy szerintük a játékosok nem akarnak ilyesmikkel játszani és ezért aztán akár a saját, ígéretes fejlesztéseit is elkaszálja.

Érthető, hogy a klasszikus Star Wars játékokon nevelkedett rajongók nem igazán tudnak egyetérteni ezzel a gondolatmenettel, az utóbbi időben pedig egyre több látványos garázsprojekt került elő. Néhány nappal ezelőtt az Episode I: Racer remake-jét nézhettük meg, most pedig a 90-es évek egyik legjobb FPS játéka, a Dark Forces került rajongók kezébe.

Bár ellenfelekkel még nem találkozhatunk, a demón már most is látszik, hogy a Star Wars hangulatot kiválóan sikerült eltalálni. Fontos megjegyezni, hogy míg rajongói projektről van szó, nem más vezeti a projektet, mint Jason Lewis, aki az Obsidian Entertainmentnél dolgozik senior művészként, ami valószínűleg közrejátszik abban, hogy már most igen profin néz ki a játék.

Persze aztán könnyen lehet, hogy kopognak az ügyvédek az ajtón, szóval ne éljük nagyon bele magunkat, de jár a kalapemelés ezért a csodás munkáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)