Hirdetés

Ne dőljetek be a Super Mario World Kickstarter kampányának, átverés!

|

Ha a közösségi finanszírozású projektek között kutatsz, akkor előbb-utóbb bele fogsz botlani megvalósíthatatlan tervekbe. A Super Mario World is ilyen.

Hirdetés

A Super Mario World be nem fejezett részének kiadását ígéri egy Kickstarter oldal, ami a leírás szerint a Nintendo beleegyezésével akarja fanprojektként tökéletesíteni a játékot. Már ott elkezdtünk kételkedni, hogy "Nintendo által támogatott fan projekt".

Hirdetés

A nagy N nem túl lelkes a rajongói projektek kapcsán, de nem ez az egyetlen jele annak, hogy egy átverésről van szó. A Kickstarter leíráshoz tartozó képek egy az egyben az Unseen64 10 éves cikkéből származnak, a játékmenet videó pedig egyenesen a Super Mario World Beta ROM-ból származik, amit 9 éve kapartak össze a rajongók.

Azt hihetnénk, hogy ez elég nyom ahhoz, hogy ne verjék át a Mario rajongóit, és tévednénk. A cikk írásának pillanatában majdnem 1000 eurót dobtak össze a Super Mario Worldnek, de természetesen ezt az összeget valójában senkitől sem vonták le, erre akkor került volna sor, ha összejön a 30 ezer eurós cél. Ti szerencsére már nem is adhattok pénzt az egyértelműen kamu gyűjtésre, mivel a projektet 16 órája lelőtték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)