Hirdetés

Olyan NES játékot talált egy gyűjtő, amiről még senki nem hallott

|

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy olyan játékra találnak rá a retro rajongók, ami teljesen új számukra.

Hirdetés

A komoly gyűjtők általában képben szoktak lenni azzal, hogy az általuk kedvelt plaformokra milyen játékok jelentek meg az életciklusa során, még akkor is, ha nagyon ritka darabokról van szó, az viszont már sokkal ritkább, hogy egy ismeretlen játék bukkan elő a semmiből.

Hirdetés

Stephan Reese most egészen pontosan így járt, ugyanis nemrég egy volt Nintendo alkalmazottnak köszönhetően hozzájutott egy kazettához, amin az UWC (Universal Wrestling Corporation) nevű, sosem látott játék található meg. Az alkalmazott azért kapta meg, hogy próbálja ki az akkor még nem teljesen befejezett játékot, viszont Reese szerint már ez a verzió is kifejezetten játszható állapotban van, így igen meglepő, hogy végül nem jutott el a megjelenésig.

Valószínűleg nem nagyon van belőle másik példány, viszont Reese elárulta, hogy hamarosan letölti a ROM-ot a kazettáról és felteszi az internetre a tartalmát, így ha csak szeretnétek kipróbálni a játékot, akkor emuláció révén lesz rá lehetőség.

Ti mit gondoltok? Szerintetek hány ilyen eltemetett titok van még a videojátékok történelmében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)