Hirdetés

Összegyűlt a kellő összeg, elkészülhet a következő Vakondok film

|

A magyar játékfejlesztés és a videojátékok hazai elterjedésének történelmével foglalkozó dokumentumfilm sorozat újabb résszel bővül.

Hirdetés

2017-ben nálunk láthattátok először a Vakondok 4: Végigjátszás című dokumentumfilmet, mely azóta mindenki számára elérhetővé vált a YouTube-on.

Hirdetés

A készítők szerettek volna egy újabb filmet megvalósítani, amihez Indiegogón gyűjtöttek (és gyűjtenek még 15 napon át) támogatást. Eddig 255 támogató összesen 10315 dollárt dobott össze, így sikerült átlépni a kitűzött célt, 2020 decemberére elkészülhet a film, mely a játékipar hazai történelmének egy újabb fejezetét ismerteti meg velünk.

Természetesen minden segítség jól jön, így ha szeretnétek támogatni a kezdeményezést, látogassatok el a projekt oldalára! A készítők bejelentettek egy extra meglepetést is: vetítéssel egybekötött mozivásznas C64-ezés is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)