Hirdetés

A hétvégén halálos és cuki lényekkel is ingyen harcolhatnak az Xbox-tulajok

|

A zombirajongókat és SpongyaBob kedvelőit is ellátja tennivalóval a Microsoft.

Hirdetés

Akinek van egy Xbox One, Series S vagy Series X konzol a háztartásában, az már megszokhatta, hogy a hétvégén érdemes számolni a hagyománnyá vált Xbox Free Play Days kínálatával: ilyenkor a Microsoft mindig elérhetővé tesz néhány játékot a Game Pass Core és Ultimate előfizetőknek, hogy extra költségek nélkül kipróbálhassák, aztán kedvezményesen megvegyék őket. 

Ezúttal négy címről van szó, amiket már pörgethettek is egészen hétfő reggelig.

A hétvégi ingyenes időszak legnagyobb durranása egyértelműen a tavaly megjelent Dead Island 2, amely egyébként hamarosan megérkezik a Steamre is (ezért a Deep Silver átmenetileg ajándékba adta a Dead Island: Riptide-ot, de erről már sajnos lecsúsztatok, ha csak most értesültök róla, viszont durva leárazásokat is tart a kiadó, szóval 80-90 százalékos akcióban behúzhatjátok akár ezt is).

Hirdetés

A többi kipróbálható alkotás is nagyon izgalmas: a Code Vein-t titulálták már "vámpíros animébe oltott Dark Soulsnak" is, ebből leszűrhető, hogy mire számíthattok tőle, a Warstride Challenges démonok hordáit irthatjuk ki villámsebességgel, a Nickelodeon All-Star Brawl 2-ben pedig SpongyaBobbal és haverjaival harcolhatunk.

Ha valamelyik megtetszik a hétvége folyamán, akciósan szerezhetitek be őket az alábbi árakon: 

Természetesen ha úgy döntötök, hogy megvásároljátok valamelyiket, a mentést és elért eredményeket vihetitek tovább a próbaidőszak után is. 

Ettől függetlenül talán érdekes lehet az is, hogy a No Man's Sky-t pár napig mindenki ingyen kipróbálhatja, ehhez még előfizetés sem kell.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)