Hirdetés

A hétvégén mindenki ingyen tolhatja a Far Cry 6-ot, és ez nem minden

|

Szabadon lesz játszható a Far Cry 6, és még le is akciózzák.

Hirdetés

Ha te is nagyon unod már a hideget, és szíved szerint inkább egy melegebb éghajlaton fekvő, fiktív karibi szigeten lennél szabadságharcos, ezen a hétvégén aligha lehetne jobb programod, mint a Far Cry 6 ingyenes hétvége, ami elérhető lesz a PC-s és a konzolos játékosok számára is.

Már február 16-án elkezdődhet a móka, és egészen február 20-ig elérhető marad.

Az ingyenes időszak során elérhetővé válik a Far Cry 6 teljes története, mellette pedig felsorakoznak a kiegészítők is, amiket a Rambo: All the Blood és a Stranger Things inspirált. Azért, hogy senkibe ne maradjon hiányérzet, a Ubisoft még a kooperatív lehetőséget is engedélyezi, sőt, aki együtt játszik egy társával, az a White Lotus Sniper Rifle-t is megkapja.

Hirdetés

Ahogy az az ingyenes időszakok során lenni szokott, most is elmentődik minden előrehaladás, ha tehát úgy döntesz, hogy megveszed a Far Cry 6-ot, onnan folytathatod, ahonnan a hétvégi verzióban eljutottál. Na persze a Ubisoft is tudja, hogy ennyi nem lenne elég a vásárlások fellendítéséhez, szóval nagyon komoly 50 - 70%-os kedvezményekkel kínálják a játék különböző verzióit.

Ha nem tudod, hogy megéri-e felszabadítani helyet a Far Cry 6 számára, nézd meg a videós tesztünket, segítünk dönteni:

Ti tesztek majd vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)