Hirdetés

Az Amazon Prime bejelentette a decemberi ajándékait, és egyiket semmiképp sem akarod kihagyni

|

Látványos, cuki és izgalmas kis játékokat fogunk ingyen megkapni decemberben, de a felhozatal része az elmúlt évek egyik legérdekesebb lövöldéje is.

Hirdetés

Az Amazon Prime előfizetésünkkel ugyan nem játszhatunk végig több száz címet, de kapunk egy maréknyi apróságot az összes online kedvencünkhöz. A League of Legendstől a World of Warcraftig mindenhez jár pár kozmetikai cucc, de ezek mellé ajándék játékokat is kapunk minden hónapban.

Jelenleg egy kalandjáték és egy árkád móka felújított változatát húzhatjuk be, de decemberben a felhozatal ennél jóval súlyosabb lesz. Többek között a Deathloopot is felmarkolhatjuk majd.

Hirdetés

A Deathloop egy innovatív lövölde volt 2021-ben, amit sajnos a túlpörgetett marketinghadjárat erősen megkeserített. Ettől függetlenül egy végtelenül hangulatos, izgalmas és összetett játékról van szó, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, pláne ha a Prime-on keresztül ingyen felmarkolhatjuk. A Deathloop december 7-től lesz elérhető a szolgáltatáson belül.

Az Arkane projektje mellet még miénk lehet az Akka Arrh, az Aground és a SeaOrama: World of Shipping, melyek december 14-én kerülnek be az ajándékkosárba. Ezeket a Kombinera követi majd december 21-én, és a Tiny Sticker Tale és az Asteroids: Recharged december 28-án.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)