Hirdetés

Az Epic Game Store következő ingyenes játékát a többjátékos élmény rajongói imádni fogják

|

Melegítsétek a kontrollereket, és rendeljetek egy pizzát: kezdődhet a tökéletes multiplayer akciózás.

Hirdetés

Ha valamilyen egyedi, egyszereplős élményre vágytok, el ne felejtsétek felmarkolni az Aerial_Knight's We Never Yieldet. Az izgalmas művészeti stílus és az érdekes sztori tökéletes körítést adnak egy pörgős akció-platformerhez, amelyben a cél a lendület fenntartása és ellenfeleink lehagyása.

Ha azonban a haverokkal pörgetnétek valamit, akkor jövő hétig várnotok kell. Az Epic Games Store akkor teszi ingyenesen elérhetővé - szokásosan csütörtök délután 5-kor - új ajándékát, amire szerintünk érdemes benevezni.

Az Astro Duel 2 mind kompetitív, mind kooperatív játékmódokat kínál egy retró ízesítésű lövöldében, ahol egyedi űrhajókat és fegyvereket használva küzdhetünk valódi emberek vagy a CPU által irányított ellenfelekkel szemben. A cucc tartalmas, stílusos, és március 7-től március 14-ig teljesen ingyenes.

Hirdetés

Ha régóta kerestek valamit, amit a kanapén ülve tolhattok a srácokkal, akkor ne felejtsétek majd felmarkolni a játékot. Ez lehet következő kedvencetek a baráti összeröffenésekhez.

Tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)