Hirdetés

Ingyen játék érkezett a Halálos iramban 10-hez, máris pörgethetitek

|

Imádnivaló alkotással készülhetsz a Fast X közelgő premierjére.

Hirdetés

A Halálos iramban franchise jelenlegi sztoriszála hamarosan a végére ér. Alkotói Fast X-et szánják a befejezés első felének, és bár a franchise valószínűleg nem kerül majd kukába, néhány karaktertől biztosan el fogunk búcsúzni a stáblista után.

A végjátékra hangolódást a stúdió már nosztalgia trailerekkel is megtolta, de most kiadott egy apró játékot, amiben a filmek helyszíneit járhatjuk be. Még ha nagyon limitált, pixeles látvány kíséretében is.

Hirdetés

A Fast X 8-bites játékában autók és akadályok között kell szlalomoznunk felső nézetből, és ha ügyesek vagyunk, akkor a Halálos iramban első részének Los Angelesétől egészen Rómáig, a 10. rész egyik helyszínéig gyorsulhatunk. Természetesen nem szabad tőle csodát várni, de ha van pár perced a munkanapod ebédszünete alatt, akkor egy próbakört megérhet.

A Halálos iramban 10 pontosan május 18-án kerül a magyar mozikba. Ti beültök majd valamelyik vetítésre?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)