Hirdetés

Egy nagyon érdekes játékot kapunk ingyen az Epic Games Store-tól

|

A legutóbbi szerepjáték után egy nagyon szórakoztató, és helyenként izzasztó apróságot kínál majd a kedvenc ingyenes kosarunk.

Hirdetés

Ezen a héten egy különleges fantasy szerepjátékot markolhattok fel az Epic Games Store-on keresztül. A Spelldriftert mindenkinek érdemes begyűjtenie, de ha ez mégsem a ti stílusotok, akkor a jövő héten mindenképpen látogassátok meg a piacteret.

Néhány nap múlva ugyanis a 911 Operator váltja a Spelldriftert. Aki imádja a menedzserjátékokat, annak ez maga lesz a mennyország.

Hirdetés

Előre szólunk, hogy a 911 Operator kifejezetten kemény játék tud lenni. A világ egyes részein kell ugyanis vészhelyzeti vonalat működtetnünk, és nekünk kell hívásokat fogadnunk, majd kiküldenünk mentőket, rendőröket, tűzoltókat és egyéb hivatalos erőket. Ránk marad a felszerelésük és beosztásuk is, tehát emberéletek múlnak a döntéseinken, miközben amatőr pszichológus módjára próbáljuk megnyugtatni a vonal másik végén pánikoló polgárokat. Nem minden probléma lesz ugyanolyan komoly, ami jó hír, amikor limitált erőforrásokat kell beosztanunk.

A 911 Operator szeptember 14. és szeptember 21. között válik ingyenesen elérhetővé.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)