Hirdetés

Éppen számos szerepjáték le van akciózva Steamen, de most ingyen is készíthettek egyet

|

Ha szeretnétek belekóstolni egy klasszikus JRPG felépítésének folyamatába, akkor most ingyen játék vár titeket, hogy megvalósítsátok álmaitokat.

Hirdetés

Az RPG Maker kétségtelenül legendás szoftver. Az eszköztár rengeteg hobbifejlesztő első találkozása volt egy hasonló játékmotorral, ennek köszönhetően pedig rengeteg emlékezetes indie kalandot kaptunk tőle. Most a készlet egyik verziója, az RPG Maker XP ingyenessé vált néhány napig, amit ha most felmarkoltok Steamen, akkor örökké a tiétek marad. Ha valaha is érdekelt titeket a játékfejlesztés, akkor ezt nem érdemes kihagyni.

Az RPG Maker XP egy teljeskörű játékfejlesztői eszköztár, amiben rengeteg építőelemet, titkosítási eljárást, és szkriptelési funkciót kapunk. Ha látni szeretnétek, hogy mire képes a cucc, akkor a számtalan online tananyag és YouTube videó mellett tényleges, RPG Makerrel készült játékot is felmarkolhattok a Steamen.

Hirdetés

A programért felelős Gotcha Gotcha Games épp egy hatalmas kiárusítást tart, tele RPG Maker klasszikusokkal és extra játékmotor verziókkal.

Az RPG Maker fesztivál, az akciók és az ingyenes RPG Maker XP február 19-ig lesznek elérhetőek. Érdemes lesz sietni a bevásárlással.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)