Hirdetés

Ez lesz az Epic Games Store következő ingyenes játéka - ilyet ritkán szoktak adni

|

Tényleg ritkán kapunk ennyire művészi és pörgős kalandot ingyen az Epictől. Ezt mindenképp megéri behúzni majd.

Hirdetés

Ha beugrotok az Epic Game Store platformjára, akkor most fel tudjátok markolni a játéktörténelem egyik legvéresebb, leghumorosabb és legizgalmasabb kalandját a Super Meat Boy Forever képében. Kellemes órákat fogtok eltölteni tocsogással, ugrálással, bonyolult pályák kibogozásával.

A Super Meat Boy mögött persze már ott lohol a következő ingyenes ajándék, az Aerial_Knight's Never Yield. Szintén egy platformerről van szó, de ez teljesen más oldalról közelíti meg a műfajt.

A játék gyönyörű művészi tálalást kapott, így ha szeretitek például a Pókverzum filmeket, vagy élveztétek a legutóbbi Tini Nindzsa Teknőcöket, akkor ez a kaland nektek szól. A Mirror's Edge rajongók is imádni fogják a Never Yieldet, hiszen a cél a tempó megtartása, és a különböző akadályok megkerülése.

Hirdetés

Így fest az élmény a gyakorlatban:

A lenyűgöző vizuális (és zenei) körítés mellet a főhős is különleges, műlábbal ugrál és menekül az őt üldöző ellenfelek elől. A nagy, neonfényekkel megtolt Never Yield így egyrészt megadja a móka újszerű hangulatát, ugyanakkor a fogyatékkal élő emberek felé is kezet nyújt, olyan hőst helyez középpontba, akivel könnyebb azonosulni.

Az Aerial_Knight's Never Yield február 29-től március 7-ig lesz ingyenesen behúzható az Epic Games Store-on keresztül. Tegyetek vele egy próbát, érdemes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)